Clinica stomatologică MD Clinic, Cluj-Napoca

Program: Luni - Vineri 09:00 - 20:00; Sâmbătă 09:00 - 14:00
  Telefon: 0723 203 639

CONSULTAȚII

Consultații stomatologice MD Clinic Cluj
Implant dentar, aparate pentru copii și adulți, fațețe dentare, chirurgie orală și radiografii digitale.

Orice vizită la medicul dentist începe cu o consultație – este primul pas în clădirea relației doctor-pacient.

Aceasta ne oferă posibilitatea de a afla care sunt problemele dumneavoastră, tratamentele dorite și, foarte important, reprezintă momentul zero în stabilirea unui plan de tratament stomatologic, ce include durata, avantajele, riscurile și costurile estimative ale acestuia.

În cadrul primei consultații se realizează fișa pacientului, în concordanță cu istoricul dumneavoastră medical (alergii, boli cronice, alte afecțiuni sau stări particulare de sănătate). În funcție de acestea, de nevoile dumneavoastră de tratament și de orarul în care sunteți disponibil, vom propune un plan complet de tratament – începând cu programul propriu-zis și terminând cu opțiunile de tratament disponibile și costurile totale.

Obiectivul nostru este de a oferi pacienților servicii dentare la cel mai înalt nivel, într-o atmosferă confortabilă și relaxantă. Clienții noștri sunt tratați cu respect și curtoazie și, cunoscându-vă pe fiecare în parte, putem stabili un plan de tratament individualizat pentru că fiecare pacient are nevoi și așteptări diferite.

În contextul stabilirii dorințelor și asteptărilor dumneavoastră, vă incurajăm să aduceți exemple ale dinților doriți, chiar și poze / reviste, pentru o realiza o potrivire cât mai exactă a rezultatelor cu așteptările inițiale.

Consideram că o relație medic-pacient deschisă, bazată pe respect reciproc, ne oferă posibilitatea de a fi mai receptivi la problemele, îngrijorările sau întrebările pe care le aveți cu privire la tratamentele dentare.

Un tratament stomatologic poate fi complex, dar pentru un tratament stomatologic de calitatea venim în întâmpinarea dumneavostra prin punerea la dispoziție, în cadrul clinicii noastre, a unui număr mare de specialiști, o echipă de medici cu experiență, dar și medici tineri, bine pregătiți sub supravegherea atentă a medicilor specialiști.

Prin ce ne diferențiem? Experiență vastă, practică asiduuă, participare la congrese, prezentări de specialitate, evenimente, însușirea celor mai noi tehnici și proceduri medicale, folosirea materialelor de înaltă calitate și a aparaturii ultraperformate, toate acestea materializându-se în rezultatele obținute.

Departamente medicale

Medici specialiști în endodonție: tratamentul de canal, care pot duce la salvarea dinților și evitarea intervențiilor de chirurgie, a operațiilor.

Medici specialiști chirurgie: chirurgie orală, rezecții, grefe, extracții dentare, chiuretaj

Medici specialiști estetică dentară și implantologie: implanturi dentare, fațete dentare ceramice (fațete porțelan), albire dentară cu laser, corectarea dinților și a ocluziei

Medici specialisti orotodonți: aparate adulți și copii, corectarea defectelor, a dinților înghesuiți și multe altele

Specialiști pedodonți: tratamente copii, chiar și pentru cei mai mici (2-3 ani) – controlul periodic, învățarea unui periaj corect, depistarea eventualelor probleme

Departamentul de radiologie digitală: realizarea radiografiilor dentare panoramice și retroalveolare în format digital pentru maxim de calitate și minim de radiație. Acest departament vine în completarea tuturor celor de mai sus, prin asigurarea tratamentelor corecte, depistarea problemelor la timp

Toate aceste departamente și toți acești medici stomatologi experimentați, împreună cu o dotare tehnică de excepție, fac realizarea tratamentelor rapidă, corectă și într-un singur loc, o experiență cât mai ușoara și plăcută pentru dumneavostră.

Toate tratamentele se realizează prompt și eficient, corect și sigur.

Vă așteptăm!