Clinica stomatologică MD Clinic, Cluj-Napoca

Program: Luni - Vineri 09:00 - 20:00; Sâmbătă 09:00 - 14:00
  Telefon: 0723 203 639

Estetică Dentară

Cosmetica și estetica dentară sunt discipline ale medicinii dentare dedicate artei și științei de a reda zâmbetul natural al unei persoane, îmbunătățindu-i imaginea și respectul de sine, redându-i starea de bine în ansamblu. Este ideală pentru pacienții ce își doresc dinți sănătoși, bine aliniați, de o formă cât mai apropiată de perfecțiune și, nu în ultimul rând, mult mai albi.

Trăim vremuri în care reușesc de cele mai multe ori cei energici, sănătoși și frumoși. Noile tehnologii fac ca refacerea zâmbetului perfect și natural să fie accesibil majorității. Cu toate acestea, nu uitați că imaginea generează succesul, iar o imagine frumoasă devine perfectă cu un zâmbet perfect.

Metode de tratament

Tehnologia pusă la dispoziția dumneavoastră pentru îmbunătățirea aspectului dentiției este variată și diferă de la caz la caz, în funcție de necesitățile și cerințele fiecărui pacient.

  • Albire cu laser, folosind tehnologie germană de ultimă generație (inclusiv pentru dinți devitalizați)
  • Fațete din porțelan (inclusiv pentru cazurile de discromii)
  • Obturații fizionomice – plombe invizibile
  • Lucrări de porțelan pe zirconiu și integral ceramice (pentru cei care își doresc reconstituirea celui mai natural zâmbet posibil)
  • Alte tratamente de cosmetică dentară, precum reconturarea gingiilor, alungirea coronară, încrustrațiile și bijuteriile dentare

Fațetele dentare

Atunci când dinții din față sunt foarte pătați, ciobiți, fisurați, fracturați, spațiați sau de forme neplăcute, se pot folosi cu succes fațetele dentare.

Coroane și punți

Dacă dinții sunt ireversibili compromiși, când coroanele sunt fracturate sau distrucția este foarte mare, când culoarea este cu totul inacceptabilă sau forma lasă mult de dorit, ei pot fi îmbrăcați de către medic în coroane total fizionomice din porțelan cu sau fără suport metalic. Lipsa anumitor dinți poate fi înlocuită prin punți dentare sau coroane pe implanturi.